Skip to content

Mijjieh libie garmeres

Bli en stolt partner

Årets tema: Rättigheter

Bli sponsor för Östersund Staaren Pride 2022

Äntligen blir det en ordentlig Pridefestival i Jämtland och Härjedalen. Vi kör den 3 september! 

Denna dag kommer att innehålla föreläsningar, filmvisningar, Pride park och en färgsprakande Prideparad genom Östersund. Vi avslutar dagen med en Pridefest på kvällen med artister och skönt häng.

Årets tema är rättigheter. Vi vill lyfta att mänskliga rättigheter inte är självklara och lätt kan försvinna. Vi ser att hbqti-rättighter dras tillbaka på flera håll i världen – inte minst i Europa!

Vi vill ger er som företag, förening eller privatperson möjligheten att störa vårt arbeta och ställa er bakom mänskliga rättigheter på riktigt. Bli vår partner i år!

SPONSORPAKET:

Bronsnivå: 2 500 kr
Bli en stolt partner och få er logga publicerad på vår hemsida.

Silvernivå: 5 000 kr    (Ideella föreningar 2 500 kr)
Bronsnivå samt
Delta med ert företag och logga i Prideparaden.

Guldnivå: 10 000 kr
Brons- och silvernivå samt
Monterplats i vår Pride Park och er logga publicerad på SoMe, förstasidan på sajten, samt under festen och scenen i Pride Park. 

Vad betyder sponsringen?

Att stötta RFSL Jämtland Härjedalens arbete är en aktiv handling i arbetet för mänskliga rättigheter och för ett mer tryggt och inkluderande samhällsklimat. Det är dessutom helt ovärderligt för oss och för vår verksamhet. 

Vårt arbete är hundra procent ideellt, så alla inkomna sponsorpengar går oavkortat till Pride och till RFSL Jämtland Härjedalens verksamhet för hbtqi-personer i Jämtland och Härjedalen. 

DATUM 3/9 2022

ANMÄLAN OCH FRÅGOR:
jh@rfsl.se märk med ”Sponsor”

Bidrag sätts in på plusgiro 477 30 09-8 och högupplöst logga mejlas till oss.

sv_SESvenska