Skip to content

Mijjieh libie garmeres

Bli en stolt partner

Årets tema: Välkommen hem, välkommen ut

Östersund Staaren Pride 2020 BLIR av.

Kan vi så kör vi som vanligt – annars flyttar vi in på nätet. Vi planerar våra evenemang för att de med kort varsel ska kunna vara så flexibla som möjligt utifrån gällande rekommendationer. Sponsor-paketet är anpassat därefter.

I år kör vi ett enda paket utan nivåer: alla som vill hjälpa oss genomföra årets Pride gör det på samma vis: Specialpaket 2020.

För 2020 kronor, eller såklart valfri summa däröver, blir ni Pridepartners och vi exponerar dig/er så mycket vi bara kan i alla forum och kanaler som blir.

Sponsor Östersund Staaren Pride 2020
Alla sponsorer får sin logga publicerad på vår hemsida, samt material att använda i er verksamhet som visar att ni är officiell sponsor. 

Annan exponering kommer att anpassas efter evenemangsformat, men kan exempelvis inkludera banners/logga vid digitala evenemang, marknadsföringsmaterial samt naturligtvis plats i Prideparaden om en sådan går att genomföra.

Utöver detta uppmuntrar vi samarbetspartners egna evenemang och initiativ på årets pridetema, och marknadsför självklart gärna dessa i våra kanaler.

Vad betyder sponsringen?

Att stötta RFSL Jämtland Härjedalen arbete är en aktiv handling i arbetet för mänskliga rättigheter och för ett mer tryggt och inkluderande samhällsklimat. Det är dessutom helt ovärderligt för oss och för vår verksamhet. 

Vårt arbete är hundra procent ideellt, så alla inkomna sponsorpengar går oavkortat till Pride och till RFSL Jämtland Härjedalen verksamhet för HBTQI-personer i Jämtland/Härjedalen. 

DATUM 5/9 2020

ANMÄLAN OCH FRÅGOR:
info@ostersundpride.se märk med ”Sponsor”

Bidrag sätts in på plusgiro 477 30 09-8 och högupplöst logga mejlas till oss.