Skip to content

Mijjieh libie garmeres

Friskis&Svettis bjuder in till gratis träning

Nu välkomnar Friskis&Svettis Östersund in till gratis gruppträning under hela Prideveckan! Passa på att utforska dina rörelsemönster,  hitta rörelser du redan är grym på och rörelser som behöver en större portion färgglad kärlek.

Friskis&Svettis finns för att ge alla som vill möjlighet att hitta sin egen lust till rörelse. Deras träning är kul och dom vet att rörelseglädje är personlig. Därför är deras träning på många olika sätt. Men oavsett vad du väljer är deras träning en upplevelse för både kroppen och sinnena.

Friskis är en värderingsstyrd förening där vår tro på att vara för alla och välkomna alla. Friskis är av folket, för folket. Tillsammans är vi många, starka och i rörelse. Speciellt när vi låter engagemanget spira och släpper idéer lösa. Vi strävar efter att vara folket i hela dess mångfald och ta vara på människors olikheter och erfarenheter.

Här hittar du veckans alla gruppträningspass: Gruppträning under Prideveckan.

Bokning

Hur: Om du inte är medlem bokar du gratispass via telefon på 063-10 87 70. Du behöver hämta din platsbiljett i receptionen senast 10 min innan passet börjar.
Var: Friskis&Svettis Östersund.
När: Under hela Prideveckan – alltså vecka 35.

SMAÅarjelsaemien