Skip to content

Mijjieh libie garmeres

Bli en stolt partner

Årets tema: Fri luft, fritt liv

Bli sponsor för Östersund Staaren Pride 2021

Även i år blir Östersund Staaren Pride av! Kan vi så kör vi som vanligt – annars flyttar vi in på nätet precis som förra året. Vi planerar våra evenemang för att vara så flexibla som möjligt.

Som förra året kör vi ett enda paket utan nivåer: alla som vill hjälpa oss genomföra årets Pride gör det på samma vis: Specialpaket 2021.

För 2 500 kronor, eller såklart valfri summa däröver, blir ni Pridepartners och vi exponerar er så mycket vi bara kan i alla forum och kanaler som blir.

Även RFSL Jämtland Härjedalen har drabbats ekonomiskt av pandemin. Därför är högre sponsorbidrag extra välkommet och betyder mycket för vårt arbete för hbtqi-personer i regionen.

Alla sponsorer får sin logga publicerad på vår hemsida. 

Annan exponering kommer att anpassas efter formatet, men kan exempelvis inkludera banners/logga vid digitala evenemang, marknadsföringsmaterial samt plats i Prideparaden om en sådan går att genomföra.

Utöver detta uppmuntrar vi samarbetspartners egna evenemang och initiativ på årets pridetema ”Fri luft, fritt liv” – som handlar om friheten och möjligheterna som naturen ger oss – och vi marknadsför självklart gärna dessa i våra kanaler.

Vad betyder sponsringen?

Att stötta RFSL Jämtland Härjedalens arbete är en aktiv handling i arbetet för mänskliga rättigheter och för ett mer tryggt och inkluderande samhällsklimat. Det är dessutom helt ovärderligt för oss och för vår verksamhet. 

Vårt arbete är hundra procent ideellt, så alla inkomna sponsorpengar går oavkortat till Pride och till RFSL Jämtland Härjedalens verksamhet för HBTQI-personer i Jämtland/Härjedalen. 

DATUM 3-4/9 2021

ANMÄLAN OCH FRÅGOR:
info@ostersundpride.se märk med ”Sponsor”

Bidrag sätts in på plusgiro 477 30 09-8 och högupplöst logga mejlas till oss.

sv_SESvenska