Skip to content

Mijjieh libie garmeres

Bli Östersund Staaren Prides partner 2024

Äntligen blir det en dags Pridefestival i Jämtland och Härjedalen igen. Som traditionen bjuder så kör vi vecka 35. Med final på lördagen den 31/8 med stor Prideparad och Pride Park!

Denna vecka kommer att innehålla föreläsningar, filmvisningar och samtal med mera. På lördagen är det Pride Park och en färgsprakande Prideparad genom Östersund. Vi avslutar dagen med en Pridefest på kvällen med artister och skönt häng.

Vi vill ger er som företag, förening eller privatperson möjligheten att stötta vårt arbete och ställa er bakom mänskliga rättigheter på riktigt. Bli vår partner i år!

Partnerpaket

Bronsnivå: 3 000 kr
Bli en stolt partner och få er logga publicerad på vår hemsida.

Silvernivå: 6 000 kr (Ideella föreningar, ej politiska. 3 000 kr)
Bronsnivå samt
Delta med ert företag och logga i Prideparaden.

Guldnivå: 12 000 kr
Brons- och silvernivå samt
Monterplats i vår Pride Park och er logga publicerad på sociala medier.

Diamantnivå: 25 000 kr
Brons-, silver- och guldnivå samt
Logga på förstasidan på sajten, ha möjlighet att visa den under festen och på scenen i Pride Park, annonsplats i vår pridetidning, få en 90 minuter utbildning av oss i hbtqi och normer och bli profilerade extra i våra kanaler.

Vad betyder vårt partnerskap?

Att stötta RFSL Jämtland Härjedalens arbete är en aktiv handling i arbetet för mänskliga rättigheter och för ett mer tryggt och inkluderande samhällsklimat. Det är dessutom helt ovärderligt för oss och för vår verksamhet. 

Vårt arbete är hundra procent ideellt, så alla inkomna medel går oavkortat till Pride och till RFSL Jämtland Härjedalens verksamhet för hbtqi-personer i Jämtland och Härjedalen. 

DATUM:
Vecka 35 2024

ANMÄLAN OCH FRÅGOR:
info@ostersundpride.se märk med ”Partner”

Bidrag sätts in på plusgiro 477 30 09-8 eller skicka oss faktueringsuppgifter. Högupplöst logga mejlas till oss.

SMAÅarjelsaemien