Skip to content

Mijjieh libie garmeres

Bli Östersund Staaren Prides partner 2024

Det är dags för Pridefestival i Jämtland Härjedalen igen. Vi kör som vanligt vecka 35!

Nu har ni möjlighet att vara med som partner när vi lyfter hbtqi-frågor i länet. Under Prideveckan 2024 kommer det bland annat vara föreläsningar, filmvisningar och samtal. Till helgen trappar vi upp med Pride park klockan 11:00-19:00 och en färgsprakande Prideparad genom Östersund på lördagen. Vi avslutar helgkvällarna med en Pridefest med artister och skönt häng. I år kommer vi fokusera på temat regnbågsrörelsen.

Vi vill ger er som företag, förening eller privatperson möjligheten att stötta vårt arbete
och ställa er bakom mänskliga rättigheter på riktigt. I Paraden 2023 gick runt 4000 personer och runt
70 programpunkter genomfördes under veckan. Festivalen är ett tillfälle att fira mångfald och stå upp för alla likas rättigheter. Det är både allvar och fest.

Bli vår partner 2024!

Event och pynt

Ni får gärna anordna event under veckan, hör av er så kan vi bolla idéer och lägga in det i programmet. Vi ser också gärna att ni smyckar stan i Prideandan.

Ge tillbaka

Pride handlar även om att ge tillbaka till hbtqi-communityt så vi vill att de som tjänar pengar på Pride på något sätt även gynnar rörelsen, kontakta oss om ni har några frågor.

Pride-partnerskap

DATUM:
Vecka 35 2024

ANMÄLAN OCH FRÅGOR:
info@ostersundpride.se märk med ”Partner”

Skicka oss era faktueringsuppgifter. Högupplöst logga mejlas till oss.

Annonsera i Pridetidningen!

 

Vad betyder vårt partnerskap?

Att stötta RFSL Jämtland Härjedalens arbete är en aktiv handling i arbetet för mänskliga rättigheter och för ett mer tryggt och inkluderande samhällsklimat. Det är dessutom helt ovärderligt för oss och för vår verksamhet. 

Vårt arbete är hundra procent ideellt, så alla inkomna medel går oavkortat till Pride och till RFSL Jämtland Härjedalens verksamhet för hbtqi-personer i Jämtland och Härjedalen. 

SMAÅarjelsaemien